Café & Kamerverhuur De Kiewit uit Hasselt, Limburg: rendez-vous kamers per uur in een discreet hotel

 

Café En Kamerverhuur De Kiewit

rendez-vous kamers

rendez-vous kamers

Op zoek naar een zalige plek om u terug te trekken?

Ons unieke concept

Zin in een onvergetelijk avontuur met uw geliefde? Kom dan naar het “love hotel” Café en Kamerverhuur De Kiewit aan de Kiewitstraat 239 in Hasselt (Limburg)! Of u nu als paar komt of alleen, voor swingers is er altijd wel een one night stand te beleven. In ons trendy café verzorgen wij u en uw date met heerlijke drankjes en zinderende muziek. U kunt ons café ook afhuren voor privéfeestjes. Wij doen aan kamerverhuur waarbij u kamers per uur kunt huren.

 

Stijlvolle rendez-vous kamers

Ongedwongen kunnen genieten op een andere plek dan u gewend bent. Dat is wat wij u in Café en Kamerverhuur De Kiewit bieden. Ons motel heeft een unieke setting met rendez-vous kamers voorzien van alle luxe. Voor 30 euro kunt u een kamer boeken en voor 50 euro een luxe suite met jacuzzi. De prijzen gelden voor de eerste drie uur. Natuurlijk mag u ook langer bij ons blijven en nagenieten in onze gezellige bar, u bent vrij om te doen wat u wilt.

 

Uit en toch thuis

Wij creëren in Café De Kiewit voor iedereen een aangename en gemoedelijke sfeer, zonder dat u zich eerst moet identificeren. Discretie is bij ons gegarandeerd verzekerd. Want we willen dat u zich bij ons optimaal amuseert en compleet kunt laten gaan. Kom gerust eens langs om de ongedwongen sfeer te proeven.

 

Kom naar Café De Kiewit voor een zalige tijd! Contacteer ons voor meer informatie!